недеља, 15. март 2015.

MOJA EKIPA


Novi post je o njima koje su tu kad mi trebaju, kad pričamo o ljubavni problemima, pravimo kombinacije, pevamo,plačemo ponekad ne često pijemo. Neke su tu od mojih početaka neke su se priključile malo kasnije, ali uvek rado nose Sanjine krpice.Ovaj post ,prvi u nizu je način da im se zahvalim što veruju u moj ukus i stil i što mi se uvek prepuste bez sumnje. 
Na ovim slikama izuzev teksas košulje sve je mojih ruku delo, svaka od nas to drugačije iznese i to je cilj da se družimo ali da budemo drugačije.
Zorana - najsitnija ali najenergičnija i osoba koja će najviše eksperimentisati sa oblačenjem. 
Ali volim je što je šavava i što nema problem sa "sve mi boje lepo stoje"! Mene znate sa prethodnih postova, neki više neki manje.Svakako neću pisati o sebi,ali ćemo se još dugo družiti .:)


 Mici - ona nam je noviji član "bande". S njom mi je super jer je jedna od retkih devojaka koja ima kratku frizuru i kojoj to prokleto dobro stoji. Volim je jer će mi reći ovo mi se ne sviđa,
a ovo mi je top. Tanja - za one koji ne znaju moja druga polovina-moja seka!  Jedna od najzahtevnijih kad joj se šije, ali uvek zna da će me materijal najviše usrećiti.:D 


Mi smo otišle na kaficu, da pravimo planove za sutra, delimo utiske o slikama ,  spojile su nas krpice
a sad nas vezuje prijateljstvo!
Sledeći put nas očekujte u većem broju!!!!


2 коментара: